Waar staat EenSpringkasteel.be voor?

We sommen met veel plezier enkel van onze vaste waarden op, maar lichten deze eigenlijk nog liever telefonisch toe! Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren bij vragen over één van deze punten.

Gratis Levering & Plaatsing

We komen al de springkastelen gratis leveren en installeren. U betaalt dus geen extra kosten – de installatie zit inbegrepen in de huurprijs. Dankzij deze professionele levering kunnen u en uw kinderen ook met een gerust hart genieten van een dag vol plezier!

Natuurlijk kunnen EenSpringkastseel.be niet gratis leveren in elke uithoek van het land, laat staan in Mexico of elders in de wereld! Daarom willen we u deze dienst kort toelichten.
Tot een straal van 20km rond Ternat komen wij met héél veel plezier gratis leveren!
Daar horen dus zeker bij:

  • Ternat
  • Dilbeek
  • Aalst
  • Ninove
  • Asse

Val jij uit de boot? Vraag dan zeker achter een offerte voor de levering!

Slecht weer garantie

Klantgerichtheid is onze hoogste prioriteit. Omdat we beseffen dat een springkasteel in de tuin niet ideaal is bij zwaar regenweer, kunt u uw reservatie kosteloos annuleren bij slecht weer. Op die manier geeft u geen onnodig geld uit!

EenSpringkasteel biedt u een slechtweer garantie aan!

Gecertificeerde Springkastelen

Al onze springkastelen zijn gecertificeerd door het keuringsbedrijf Vinçotte. Onze springkastelen beantwoorden volledig aan de vervaardigingsvoorschriften, genoemd in het Warenwetbesluit Attractie- & Speeltoestellen, met als leidraad NEN-EN 14960:2006. Uw kroost kan zich dus in alle veiligheid uitleven op onze springkastelen.

Al de springkastelen zijn gecertificeerde door Vinçotte

Visie & Missie

Ons doel is eenvoudig: ouders en kinderen een tof feest bieden door het leveren van de leukste springkastelen. We bieden een professionele, correcte en razendsnelle service aan een erg strakke prijs. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal: we reageren snel op aanvragen en zijn daarin ook zeer flexibel. We houden voortdurend rekening met de specifieke wensen van onze klanten en proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Net daarom installeren we de springkastelen kosteloos en kan er bij slecht weer gratis geannuleerd worden.

Onze modellen zijn uniek en focussen op de dierenwereld, waardoor uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven en zich meteen thuis voelen. We vinden het belangrijk dat uw kinderen jong kunnen zijn en in de buitenlicht kunnen genieten. EenSpringkasteel biedt zowel eenvoudige springkastelen voor kleine oppervlaktes als grotere modellen. Onze springkastelen zijn tevens aangepast aan de leeftijd van uw kinderen en makkelijk toegankelijk. Ze hebben ook open constructies, zodat u ten allen tijde een oogje in het zeil kan houden. Bekijk hier ons aanbod.

Vragen? Contacteer ons nu!

Vrijblijvend reserveren

Bij EenSpringkasteel.be kan je vrijblijvend reserveren. Zo verlaag je de kans dat uw springkasteel naar keuze verhuurd is op de dag dat jij het net wenst te reserveren!

Springkasteel kit

Bij elk springkasteel dat je huurt brengen wij standaard een opzet kit mee.

Deze kit bevat:

  • Haringen
  • Een hamer
  • 2x 20m verlengkabel
  • Een stekkerdoos voor twee stekkers
  • Afhankelijk van de ondergrond, een zeil

Alleen maar genieten!

Zo ben je zeker dat je helemaal niets meer hoeft te doen, alleen maar genieten! Je zou toch zelf niet gauw nog achter een verlengkabel willen gaan zoeken?

Alles In Service

Zoals u zelf kan merken wilt EenSpringkasteel.be écht een all-in service aanbieden. We brengen zelf onze eigen verlengkabels mee!

Een voorbeeld springkasteel opzet kit van EenSpringkasteel.be

Sodexo Cadeau Pass

Wist je dat je sinds kort bij EenSpringkasteel.be uw springkasteel kan betalen met een cadeaupass van Sodexo?

Hint!

Sommige mensen krijgen op hun werk cadeau passen als extra legaal voordeel. Vele van deze weten soms niet wat kopen met deze cadeaupas. Misschien willen er sommige mensen wel graag van af?

Reserveer nu!

Maak vandaag nog uw reservatie voor één van onze springkastelen.
Deze reservatie is vrijblijvend en valt op elk moment te annuleren tot definitieve bevestiging van EenSpringkasteel.be.

Kies uw springkasteel